در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
لطفاً دیه شکستگی دو استخوان ساعد دست راست به گفته پزشک قانونی شکستی همراه خرد شدگی و شکستگی و سایدگی ساعد و از کار افتادگی ۳۰درصد طبق سال ۹۷چقدر میشه ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)

درود بر شما و شادباش سال نو آرزوی بهبودی برای شما دارم دیه خردشدگی هر استخوان از دست در قانون مجازات ثلث دیه دست تعیین شده درصورتیکه التیام بدون عیب یابد ۱۳درصد دیه کامل و اگر باعیب التیام یابد ۱۶ درصد برای هر استخوان در نظر گرفته شده است اما منظورتون رو از ساییدگی ساعد متوجه نشدم .اگر منظورتون جراحت حارصه است به ازای هر زخم روی ساعد نیم درصد اما در مورد از کارافتادگی با دیه متفاوت است در این سانحه هم دیه به شما تعلق میگیره هم غرامت نقص عضو به میزان ۳۰درصد

برای محاسبه دقیق مقدار دیه توسط کارشناس دیه و دریافت دیه پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ استفاده کنید. برای دریافت مشاوره تلفنی می تونید بر روی لینک زیر کلیک کنید