در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (130 امتیاز)
با عرض سلام  ببخشيد

ايستال راديوس دست راستم  خرد شده كه پلاتين   گذاشتن  وومحدوديت حركتي براي ساعد دستم پيش أمده  سايدگي انتهاي استخوان راديوس و شكستگي  اولنا  اگر ممكن است مبلغ ديه سال ٩٧تايين بفرماييد با تشكر بيمه مسوليت  توافقي است و به مراجع قضايي مراجعه نكردم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما و شادباش سال نو

آرزوی  سلامتی برای شما دارم

این درست که شما توافق کردید که به مراجع قضایی مراجعه نکنید و توافق بر سر مبلغی داشته باشید اما یکی از مهمترین وظایف پزشکی قانونی ترجمه و قابل درک کردن جراحات مصدوم برای تعیین دیه مقدر و ارش صدمات هست. مراجعه به پزشکی قانونی برای مقص  حادثه الزامی ایجاد نمیکنه ولی به شما کمک میکنه که دیات واروش حقه خودتون رو دریافت کنید .

اما همکاری با سایت معظم بید برگ و الطاف خاصه مدیران اون مارو به سمت علم پزشکی هم سوق داده و از حقوقی صرف به حقوقی ،مالی، پزشکی ،روانشناسی بیمه ای تغییر حال داده . مرسی بیدبرگ

اما فراکچر دیستال رادیوس شما۱۳.۳ درصد دیه کامل و فراکچر اولنای شما درصورت بهبود ۸ و درغیر اینصورت ۱۰درصد دیه کامل و برای نصب پلاتین هم ۲درصد و ساییدگی ارش دارد .

برای از کارافتادگی هم به شما دیه و درصورت بیمه تامین اجتماعی بودن مستمری تعلق میگیرد ولی تشخیص دردصد ان با پزشکی قانونی

من پزشک نیستم اگر جایی ایرادی بود شنوای تذکرات عزیران هستم