در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
حدود ۷ ماه با استاد کار دکوراسیون کار کردم تو جاهای مختلف ولی دستمزدمو کامل نتونستم بگیرم.قراردادی هم نداریم.چطور میتونم مدرک داشته باشم ازش.شکایت میشه کرد ازش؟؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
سلام و عرض ادب
ضمن تبریک سال نو
لازم است بدانید رابطه کارگری و کارفرمایی موضوع مادتین 2 و3 قانون کار به شکلی است که کارگر در ازای دریافت مزد برای کارفرما و به اذن کارفرما و با ابزار و ادوات کار وی کار می کند. علت اینکه این توضیحات را دادم این است که عرض کنم رابطه پیمانکاری از رابطه کارگری و کارفرمایی جداست و مشمول قانون کار نیست.
در صورتی که قرارداد، فیش حقوقی یا هر دلیل و مدرک دیگری از این دست ندارید، پرینت حساب بانکی (در صورتی که کارفرما مزد را برای شما واریز به حساب می کرده) می تواند به کمک شما بیاید تا بتوانید رابطه مزدی خود را ثابت کنید. اما با یک مشکل مواجه خواهید بود باید بتوانید طول مدت مورد ادعای خود (7 ماه) را ثابت کنید. اگر بازهم نمی توانید اثبات کنید، می توانید از هیئتهای محترم تشخیص یا حل اختلاف مستقر در ادارات کار تقاضای بازرسی از محل کار در معیت خویش (کارگر) بفرمایید.
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر می توانید فرم مشاوره تلفنی سایت بیدبرگ را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.