در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در سال ۹۴ در دوره آموزشی در پادگان خاتمی یزد در رزم شبانه دچار پارگی مینیسک شدم،و در خود پادگان پرونده تشکیل داده و شرح حادثه پر شد و دکتر پادگان و تمامی افراد مسئول نیز تایید کردند(مدارک موجود است)و از انجای که بنده سرباز معلم بودم پیگر نشدم،ولی الان بخاطر شرایط کاری(مهندس عمران و کار در معدن سنگ)نیاز به عمل دارم،آیا امکانش هست که بنده بتونم دیه و هزینه عملم را بگیرم؟اگر جواب مثبته از کجا و چه ارگانی باید اقدام کنم؟

ازپاسخگویتان کمال تشکر را دارم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

1. باید از یگان نظامی مربوطه شکایت کنید و در صورت اثبات قصور و اشتباه یگان نظامی، به میزان درصد قصور و اشتباه خود ملزم به جبران هزینه های پزشکی و نقص عضو و از کار افتادگی است.

2. ارگان های نظامی برای سربازان و نیروهای نظامی بیمه حوادث تهیه می کنند. علاوه بر مورد 1، در صورت وجود بیمه نامه حادثه در تاریخ حادثه شما، میتوان به نسبت نقص عضو و از کار افتارگی، سرمایه بیمه نامه حوادث را نیز از بیمه گر گرفت. البته فراموش نشود که باید بیمه نامه حوادث موجود باشد.