در پرداخت حق بیمه توسط (870 امتیاز)
سلام ما بیمه مون رو از طریق سایت می گیرم و پرداخت می کنم به دلیل هزینه بالای بیمه اختیاری ماه به ماه می گیرم آخرین بار اسفندماه رو پرداخت کردم ولی موقع مهر زدن تمدید دفترچه تا پایان فروردین ماه تمدید کردند.الان حق بیمه فروردین ماه رو بگیرم پرداخت کنم یا چون هنوز حقوق 97 رو مشخص نکردن نباید بگیرم. لطفا راهنمایی بفرمائید
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

درصورت پرداخت حق بیمه فروردین 97 به نرخ سال 96 با مراجعه حضوری به سازمان تامین اجتماعی و اخذ فیش مابه التفاوت ، قابل پرداخت می باشد.