در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام من در حدود ۱۰سال سابقه بیمه دارم و ۶سال ان بصورت پی در پی لیستم رد شده.امسال  دو شرکت عوض کردم اولین شرکت ۵سال و نیم بودم دومین شرکت دوماه و سومین شرکت ۶ ماه هست که بیمه دارم و همه اینا حتی بدون یک روز وقفه لیستم رد شده و شرکت میخواد تعدیل نیرو کنه ایا من میتونم با این ۶ ماه بیمه بیکاری دریافت کنم.با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

درصورتی که ماهیت شغل در کارگاه سومی دائمی باشد و پروژه ای نباشد ، با لحاظ سایر شرایط یمه بیکاری تعلق میگیرد.