در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام و عرض ادب خدمت مسئولین سایت

 اینجانب در جایی نزدیک به ۱۳ سال سابقه کار دارم و حسابدار شرکت مابین بیمه هایی که برای من رد نموده است وقفه زیاد انداخته تا جایی که ۵ سال از سابقه من کم شده و من در زمان بارداری موضوع را فهمیدم با مدیر عامل شرکت مشورت نمودم ایشان با توجه به سوابق موجود در بایگانی شرکت ( فیش حقوقی و واریز جمعی بانک) با طرح شکایت ماده ۱۴۸ قانون کار به شرط آن که برای شرکت دردسری نداشته باشد و فقط هزینه بیمه واریز شود مشکلی ندارند. با توجه به اینکه هنوز خواهان ادامه فعالیت در این شرکت هستم آیا طرح شکایت به ضرر شرکت مورد نظر است؟ خواهشمند است بنده را راهنمایی فرمایید .

باتشکر
2 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
در صورتی که کارفرما با شما همکاری کند و مدارک لازم را در اختیار تأمین اجتماعی قرار دهد ، می توانید اقدام کنید.

به جز هزینه حق بیمه سالهای گذشته که به نرخ سال جاری محاسبه خواهد شد ، دردسر دیگری برای شرکت وجود نخواهد داشت.