در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (120 امتیاز)
سلام و وقت شما بخیر
کارفرمای ما بنا به دلیل اینکه عنوان کرده شرایط اقتصادی شرکت خوب نیست ، سه روز در هفته را تعطیل کرده است . در این حالت ، از مرخصی پرسنل کسر خواهد شد تا جایی که دیگر مرخصی نمی ماند و از حقوق کسر میکند.
در نهایت در سنوات و عیدی هم تاثیر گذار خواهد بود و از آنجا هم کسر می کند
سوال بنده این است ، با توجه به اینکه همه قرار داد داریم و این کار هم توسط کارفرما صورت میپذیرد ، آیا اینکار قانونی می باشد یا خیر؟
و اینکه در اینصورت شرایط پرداخت سنوات و عیدی و حقوق و لیست بیمه به چه صورت می بایست باشد ؟
سپاس
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورتی که عذر کارفرما برای این کار موجه باشد باید با اداره کار هماهنگی لازم را صورت دهد و در صورت تأیید اداره کار ، می تواند مدتی را که کارگر در کارگاه حضور ندارد به استناد ماده 14 قانو کار ، از موارد تعلیق قرارداد تلقی نموده و به عنوان مرخصی بدون حقوق منظور نماید.