در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام

من ماشینم بیمه بدنه داشت،ماشینو فروختم

الان متوجه شدم بیمه بدنه را گم کردم

خریدار ماشین میخواد ماشبنو بیمه کنه ولی نمیتونه بخاطر بودن بیمه بدنه به اسم من روی ماشین

چطور میتونم بدون داشتن بیمه نامه ،باطلش کنم یا به ماشین جدیدم منتقل کنم

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)
سلام

با مراجعه به شرکت بیمه گری که نزد آن بیمه نامه بدنه را خریداری کرده اید اطلاعات خودرویی که مالک آن بوده اید را بدهید با کارت شناسایی ثابت کنید که شما مالک بوده اید و در مدتی که خودرو دست شما بوده اعلام سرقت بیمه نامه بدنه را بکنید و با صدور المثنی می توانید به واحد صدور بیمه گر مراجعه و با الحاقیه آن را باطل کنید . ضمنا می توانید الحاقیه را نزد خود نگهداری نمایید و با خرید خودرو جدید اگر تخفیفاتی دارید به آن خودرو منتقل کنید .