در دیه و بیمه خودرو توسط (7,050 امتیاز)

من تو این مدت یکسال تعمیرات زیادی برای ماشینم انجام دادم وهمینطور چند ماه پیش زمانی که ماشین پارک بوده کسی یه خط خیلی بزرگ روی کل بدنه ی سمت چپ ماشینم انداخته ولی نمیدونستم چطور میشه از بیمه بدنه برای دریافت خسارت تو این موارد استفاده کنم.
میخواستم ببینم اصلا میشد استفاده کرد یا نه؟ بیمه بدنه مگه تعمیرات ماشین رو هم شامل میشه؟

ماشینم پرایده 88 هستش و کلا 12 تومن هنگام خرید بیمه بدنه بیمه شده و تمامی شرایط بیمه شامل اتش سوزی و سیل و سرقت درجا و غیره رو هم تو بیمه نامه لحاظ کردم و به طور کامل بیمه کردم.

2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

دربیمه بدنه اتومبیل شما میتوانید خساراتی را دریافت کنید که درراثرحادثه رخداده باشد نه در اثر مرور زماان یا کارکرد زیاد اتومبیل. تعمیرات موتور یا بدنه که در اثر فرسودگی یا کارکرد زیاد مستهلک شده باشد موضوع بیمه بدنه نیست