در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

مادر من قبلا مستمری از کار افتادگیه شوهر فوت شده اش را میگرفت که بخاطر ازدواج مجدد مستمریش قطع شد و به خواهرهای ناتنی من تعلق گرفت، آیا مادرم الان میتواند برای دریافت مستمری قبلیش اقدام کنه؟ میگن قانون جدید اومده که در صورت ازدواج مجدد دیگه حقوق قطع نمیشه
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

با سلام از سال ۹۲هر کسی که به خاطر ازدواج مجدد حقوقش قطع شده بود باید به خانمی که ازدواج کرده است پرداخت شود وازدواج مجدد باعث حقوق نمیشود