در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
باسلام /

ايا براي دريافت حقوق مرخصي زايمان بايد بعد از اتمام مرخصي مجددا مشغول به كار شد و يا با ترك كار بعد مرخصي زايمان حقوق زايمان را مي توان دريافت كرد ؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

شرط دریافت مرخصی دوره فراغت از زایمان اشتغال به کار و بیمه پردازی میباشد لذا بعد از اتمام مرخصی زایمان باید فرد در محل کار خود مشغول بکار بگردد و در صورت عدم تمایل به اشتغال نسبت به ارسال لیست بیمه حداقل بصورت یک ماه اقدام صورت پذیرد