در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من الان چند ساله دارم توی ی دفتر کار میکنم و متاسفانه بدلایل مختلف کارفرما منو بیمه تامین اجتماعی نمیکنه و ی حقوق 400 تومن با ساعات کاری بیش از 8 ساعت.متاسفانه هیچ بازرسی هم از تامین اجتماعی نیومده و بررسی نکردن .اگر من یک درخواست به تامین اجتماعی بدهم آیا به نتیجه ای میرسم؟دوم اینکه هزینه ی جریمه این چند سال چطوری محاسبه میشه؟؟سوم اینکه در صورت اثبات حقوق این چند سال الباقی رو بمن پرداخت میکنند؟؟در صورتی که کارفرما بگه توافق شده قضیه چطور میشه؟؟؟با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

به  واحد بازرسی تامین اجتماعی شعبه نزدیک محل کارتون مراجعه فرمایید و تقاضای بازرسی کنید حتما در آن واحد به درخواست شما رسیدگی خواهد شد.

 در صورتیکه حقوق و مزایای قانونی به شما پرداخت نشده به اداره کار منطقه کاری مراجعه کنید و دادخواست و شکایت خود را از کارفرما به مراجع حل اختلاف تقدیم نمایید.