در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام. وضعیت توافق و‌تراضی کارگر و کارفرما مبنی بر پرداخت حقوق کمتر از از حداقل و بیمه نبودن یا انصراف از بیمه چگونه است؟ایا چنین توافق کتبی ای درست است؟ در قرارداد رسمی و غیر رسمی چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)

سلام و عرض ادب
برخی شروط مندرج زیر در قرارداد کار از انجا که بر خلاف قواعد آمره است، باطل می باشد:

  • ساعات مازاد بر ساعت قانونی (44 ساعت کار در هفته) بدون پرداخت اضافه کاری
  • کارگر حق استفاده از مرخصی استحقاقی را نداشته باشد
  • عدم استفاده كارگر از تعطیل هفتگی
  • حقوق در قبال کارکرد 7 ساعت 20 دقیقه در روز کمتر از حداقل مصوب شورای عالی کار باشد
  • پرداخت حق بيمه به صورت نقدي به كارگر
  • فسخ قرارداد و اخراج كارگر با تصميم كارفرما