در دیه و بیمه خودرو توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

سقف پرداخت خسارت مالی در بیمه شخص ثالث برای سال 97 چقدر است ؟
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

سلام

بیمه شخص ثالث براساس جدول مندرج در تصویر ذیل محاسبه میشود

* به مبالغ مندرج در جدول 9 درصد مالیات ارزش افزوده نیز اضافه میشود

جدول بیمه شخص ثالث 97

  • تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون بیمه شخص ثالث ـ  شرکت های بیمه می توانند تا دو و نیم درصد (۵/ ۲%) کمتر از نرخهای مصوب شورای عالی بیمه را ملاک عمل خود قرار دهند. اعمال تخفیف بیشتر از دو و نیم درصد (۵/ ۲%) توسط شرکت های بیمه، منوط به کسب مجوز از بیمه مرکزی است.بیمه مرکزی در اعطای این مجوز باید توانگری مالی شرکت و شرایط عمومی بازار و حفظ رقابت پذیری شرکت های بیمه را مدنظر قرار دهد. همچنین شرکت های بیمه می توانند در صورت ارائه خدمات ویژه به مشتریان، با تأیید بیمه مرکزی تا دو و نیم درصد (۵/ ۲%) بیش از قیمتهای تعیین شده توسط بیمه مرکزی، از بیمه گذار دریافت کنند.

اطلاعات بیشتر در زمینه بیمه شخص ثالث را می توانید در لینک زیر مطالعه کنید:

همه چیز در مورد قانون بیمه شخص ثالث