در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام
درصورتیکه کارمندی دربخش خصوصی که بیمه تامین اجتماعی بوده رابطه کاری خود را با کارفرما از حالت  کار دائم به حالت کار پاره وقت در اورده است و از ان تاریخ نیز با توافق کارمند لیست بیمه آن ارسال نمی شود ایا مشمول عیدی و پاداش و سنوات کامل میگردد .
باتشکر
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
صرف نظر از عدم پرداخت حق بیمه که غیر قانونی نیز می باشد ، کلیه مزایای قانون کار به نسبت کارکرد سال به کارگر تعلق می گیرد.