در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (77,080 امتیاز)
با سلام خدمت کارشناسان محترم سایت بیدبرگ

می خواستم از حضورتون سوال کنم که اگر کارفرمایی بجای پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی و با دریافت رضایت نامه از پرسنل خود،اقدام به ثبت نام بیمه عمر برای این افراد نماید و حق بیمه آن را نیز خود پرداخت نموده و یا مطابق قوانین وزارت کار 23% از آن را خود و مابقی را از حقوق پرسنل کسر نماید،آیا این کار منع قانونی برای کارفرما خواهد داشت؟
آیا تامین اجتماعی میتواند کارفرما را بخاطر این عمل جریمه و توبیخ نماید؟

لطفا" دقیق و با توضیح کامل پاسخ دهید.

با تشکر و سپاس از راهنمایی های خوب شما عزیزان
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

کارگاه مورد اشاره مشمول قانون کار است و به موجب ماده ۱۴۸ این قانون: کارفرمایان کارگاههای مشمول مکلف هستند بر اساس قانون تامین اجتماعی نسبت به بیمه نمودن کارگران واحد خود اقدام نمایند.

با توجه به مراتب پیشگفت، پیداست که کارفرما کارگاه مذکور تخلف نموده است.

- بیمه کارگران اجباری است( به استثنای کارگاههای خانوادگی)

- در صورت اثبات این امر، کارفرما ملزم به پرداخت اصل حق بیمه و جرائم آن( در مدت اشتغال کارکنان) می باشد.