در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
با سلام من دارای پروانه کسب درصنف نانوایان هستم درنانوایی خودم همراه یک کارگر مشغول به کار هستم درحال حاضربیمه اختیاری برای خودم واریز میکنم سوالم اینه آیا من میتوانم درنانوایی خودم همراه کارگرم بیمه اجباری بشوم واگرراهی دارد که من بیمه اجباری بشوم لطفاراهنمایی کنید باتشکرفراوان شریفی
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

بله کارفرما می تواند خودش را بیمه کند. به دو صورت می توانید نسبت به بیمه خود اقدام کنید.

  1. برای خود سمت شغلی تعریف کنید و به عنوان مدیرعامل، مدیر مالی، سرپرست بیمه اجباری رد کنید
  2. با مراجعه حضوری نسبت به عقد قرارداد کارفرمایی در تامین اجتماعی اقدام کنید و نسبت به بیمه خود اقدام کنید.