در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
با سلام من نانوایی دارم پروانه کسب هم دارم درنانوایی همراه کارگر کارمیکنم وکارگربیمه اجباری هستش وخودم اختیاری بیمه شدم آیامن هم چون درنانوایی کارمیکنم میتونم بیمه اجباری بریزم یانه
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام خیر نمی توانید

کارفرما فقط می تواند به وسیله بیمه اختیاری بیمه شود که حق بیمه پرداختی نیز 26 درصد می باشد نه 30 درصد .

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری