در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
دارای یک شرکت به ثبت رسانده هستم . و مدیر عامل و عضو هییت مدیره هستم چگونه متوانم برای خود بیمه کارگری تامین رد کنم 25 سال سابقه دارم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.رابطه مدیر عامل با شرکت رابطه کارگری وکارفرمایی نیست.وبه طریق اولی امکان واریز حق بیمه اجباری کارگری نیست.مگر آنکه در کنار فعالیت مدیر عاملی ،شغل موظفی داشته باشید ودر قبال آن حقوق ومزایا جداگانه دریافت کنید.به عبارتی علاوه بر مدیر عاملی کارمند وظیفه شرکت هم باشید.