در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
اقای ذلقی درکل کل کردن بادیگران مهارت خاص وویژه ای دارید.اگرمنظورتان ازسابقه بیمه همان بیمه اجباری  شخص بیمه شده که فوت نموده است بایدبه محضرجنابعالی عرض کنم که فرض براین است که ان شخص 19سال و6ماه سابقه پرداخت حق بیمه مشاغل ازاد12درصدباحدااقل حقوق میباشدانهم بدون سابقه بیمه اجباری.چرااصلاسازمان بیمه گیرداده به اینکه حتماشخص فوت شده بایستی سابقه بیمه اجباری داشته باشه؟چراسازمان بیمه پولهای واریزی بابت حق بیمه مشاغل ازادروبه بازماندگان شخص فوت شده استردادنمیکنه تالااقل درصورت عدم  پوشش حقوق وظیفه بگیری به بازماندها پولهای خودشون رودریافت کنند؟ایااین باانصاف وعدالت الهی مغایرت ندارد؟
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

با سلام دوست عزیزم متاسفانه ایشان چونکه قرارداد ۱۲%درصدی نداشته به این شکل در قرارداد نوشته شده که شخص قبول میکند نوشته است با این درصد فقط بازنشستگی دارد نه فوت دارد ونه کارافتادگی اما اگر ایشان بازنشسته میشد وفوت میکرد دیگر منعی وجود نداشت متاسفانه ایشان قرارداد دوازده درصدی بسته اما شما میتوانید بابت واریز مبلغ این چند سال به خاطر استفاده نکردن از مزایا تقاضای برگشت مبلغ رو نمایید این رو هم به عرضتان برسانم کل مبلغ برگشت داده نمیشود