در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
پس تکلیف این همه پول واریزی بابت حق بیمه به حساب سازمان به مدت19سال و6ماه واریزی چی میشه؟چراسازمان بیمه اینقدربیرحم وسنگدله؟یعنی بازماندهای بیمه شده اصلی به هیچ عنوان نمیتونندحقوق ومزایایی دریافت کنند؟ایااین انصاف وعدالته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام کسی که بالای یکسال سابقه دارد به ازای هر سال حقوق مستمری میدهند اما اگر شخص بیمه شده در زمان فوت شرایط ماده ۸۰بند۳تامین اجتماعی رو داشته باشه حقوق بصورت کامل به بازمانده هایش تعلق میگیرد واین ماده این چنین میگوید اگر شخصی فوت کند واز تاریخ فوت تا یکسال قبل سه ماه سابقه ومجدد از تاریخ فوت تا ده سال قبل یکسال سابقه داشته باشد حقوق دریافتی به بازمانده کامل میباشد