در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
باسلام.اگرشخصی بیمه مشاغل ازاد12درصد باحداقل حقوق به مدت19سال و6ماه واریزکنه وبعدافوت کنه باتوجه به قانون تامین اجتماعی فوت بعدازبازنشستگی شامل دریافت حقوق وظیفه بگیربرای زن وفرزندان شخص فوت شده میشه.حالاقبل ازبازنشستگی شخص بیمه شده اصلی فوت کنه یعنی بازماندهاش هیچ گونه حقوق ومزایایی روازطرف سازمان بیمه نمیتوننددریافت کنند؟(بصورت کامل وشفاف توضیح بدید؟)
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام خیر چونکه در قرارداد شما فوت در حین پرداخت بیمه شامل مستمری بازماندگان نمیشود نمیتوان از مستمری بازماندگان استفاده نمود