در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
سلام.آیا برای بیمه آسانسور آپارتمان مسکونی تمدید استاندارد آسانسور لازمه؟ منظورم اینه که هنگام پرداخت خسارت همون استاندارد اولیه و قرارداد سالیانه با سرویسکار کافیه یا هر سال باید مجددا استاندارد آسانسور تمدید بشه؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در حوادث مربوط به آسانسور معمولا 4 دسته مقصر وجود دارد:

1. سازنده آسانسور و شرکت تایید کننده استاندارد بودن آسانسور وسا ناظر استاندارد آسانسور

2. سرویس کننده آسانسور

3. مدیر ساختمان ویا مالک آسانسور و یا بهره بردار آسانسور

4. شخص لستفاده کننده اسانسور

هر کس به تناسب قصور خود ملزم به جبران خسارت های ناشی از مسولیت خود است.

اما اینکه برای تمدید بیمه آسانسور، الزامی برای تمدید استاندارد آسانور وجود داشته باشد، بسته به توافق میان بیمه گر و بیمه گذار دارد. چنانچه بیمه گر توافق کند که با شرایطی که بیمه گذار در فرم پیشنهاد اظهار نموده، ریسک را پذیرفته و الزام به استاندارد ننماید، ملزم به پرداخت خسارت های وارده است و در زمان بروز خسارت نمی تواند بهانه ای از این لحاظ بیاورد.