در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
شرایط بیمه اسانسور چه می باشد.  باید اسانسور استاندارد داشته باشدتا بیمه  شود.
2 پاسخ
توسط (840 امتیاز)

با سلام

هر دستگاه آسانسور مشغول به كار در ساختمانهاي اداري ، تجاري و يا مسكوني توسط شركتي ساخته ميشود و توسط عده اي بهره برداري ميگردد و ممكن است اين آسانسور توسط پيمانكاري بصورت دوره اي بازرسي و نگهداري شود.

در صورت بروز حادثه ميتواند چهار مقصر داشته باشد:

1- سازنده آسانسور كه از استاندارها و قطعات مناسب استفاده نكرده باشد.

2- نگهداري كننده آسانسور كه بموقع و صحيح نگهداري نكرده باشد.

3- مدير مجتمع اداري يا تجاري و مسكوني كه نظارت بر عملكرد آسانسور نداشته است.

4- استفاده كننده آسانسور كه بطور ناصحيح از آسانسور استفاده كرده باشد.

در صورت بروز حادثه ممكن است تقصير بصورت تركيبي و درصدي شامل كليه 4 مقصر باشد كه هريك بايد بر اساس قوانين جبران خسارت جاني و مالي را بعهده بگيرند.

مقصر يا مقصرين حادثه در صورت داشتن بيمه نامه متناسب و معتبر ميتوانند از طرق شركت بيمه نسبت به پرداخت خسارت اقدام نمايند.

امروزه‌ آسانسورها در ساختمان‌هاي‌ تجاري‌ و مسکوني ‌، جزء تاسيسات‌ اساسي‌ به‌ شمار مي‌روند. هر چند که‌ تعمير و نگهداري‌ دوره‌‌اي‌ آسانسورها از ط‌رف‌ مالکين‌ انجام‌ مي‌ شود و ليکن‌ بروز حوادث‌ ناشي‌ از سهل‌‌انگاري‌ در نگهداري‌ آنها سبب ورود صدمات‌ جاني‌ به‌ استفاده‌کنندگان‌ از آسانسور مي‌‌گردد. بيمه مسئوليت مدني نگهداري آسانسور‌ غرامت‌ فوت‌ و نقص‌عضو سرنشينان‌ آسانسور را در صورت‌ وقوع‌ حوادث‌ جبران‌ مي‌نمايد.

با توجه به شرايط مندرج در بيمه نامه ممکن است خطرات در يکي از سطوح ذيل مورد پوشش قرار گيرد:

غرامت فوت ، نقص عضو و هزينه پزشكي

در آسانسورهاي باربر مالك آسانسور ميتواند علاوه بر پوشش جاني، پوشش مالي را نيز در بيمه نامه خود پيش بيني كند.

اداره استاندارد برای دادن استاندارد نهایی به بیمه گذار  داشتن بیمه نامه را الزامی میدارد. شما ابتدا باید بیمه نامه تهیه نموده و سپس به اداره استاندارد مراجعه نمایید.(البته با هماهنگی اداره استاندارد چون ممکن است متنی مد نظر آنها باشد که حتما لحاظ گردد یا در موارد اخیر شرکت نصاب آسانسور را به عنوان بیمه گذار ملاک قرار می دهد و تعهد مالکین جز توضیحات و با اضافه نرخ ثبت می گردد.)

برای صدور بیمه نامه نیز مشخصات آسانسور شامل سال ساخت- شماره موتور و کشور سازنده و .. مد نظر است که در فرم پیشنهاد نمایندگی بیمه مربوطه مشخص شده است.