در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
بيمه مسئوليت مدنی آسانسور چیست ؟
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام  بيمه مسئوليت مدني آسانسور، خسارت و زيان وارده به اشخاص ثالث را براي استفاده از آسانسور، هنگام ورود و ‌ترك آسانسور كه ناشي از مالكيت، مراقبت و تعمير و نگهداري آن بوده و بيمه‌گذار طبق قانون، مسئول شناخته مي‌شود جبران مي‌كند. طبق‌ اين قرارداد هرگونه حادثه منجر به خسارت و صدمة بدني كه از نقص فني چرخها، در و تجهيزات آسانسور ناشي شود پوشش بيمه‌اي خواهد داشت.
 پوشش بيمه مسئوليت مدني آسانسور مي‌تواند شامل جرح و صدمة بدني و خسارت مادي وارده به اشخاص ثالث و خسارت ناشي از برخورد فيزيكي خود آسانسور باشد. پوشش اولي و دومي ‌از نوع مسئوليت است.

عمده‌ترين خسارت ناشي از استفاده از آسانسور را مي‌توان در محل‌هايي كه عمومي بوده و افراد مختلف از آن استفاده مي‌نمايند، مانند هلتها، مجتمع‌هاي آپارتماني، ساختمان‌هاي اداري، انبارها و غيره جستجو كرد. در مورد كارخانجات، انبارهاي عمومي ‌و گاراژها كه آسانسور فقط اختصاص به حمل بار دارد، خسارت اغلب به اموال اشخاص ثالث وارد مي‌شود كه بيمه‌گذار طبق قانون، مسئول جبران آن خواهد بود.