در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام و خسته نباشید می خواستم ببینم این مفادی که قاضی به عنوان رای نهایی داده چی هستند و چقدر دیع به آن ها تعلق می گیرد

  1. نیم درصد دیه کامله بابت آرش منطقه‌ ساییدگی سمت راست کمر
  2.  3 درصد دیه کامله بابت آرش ترک خوردگی استخوان کف پای سوم و چهارم راست
  3.  یک دوم از 5 درصد دیه کامله بابت حارصه قدام ساق راست خلف آرنج راست،خلف پای راست،خلف پاشنه پای راست،داخل ساعد راست،
  4.  یک دوم از شش هزارم دیه کامله بابت سیاه شدگی خارج ساق راست
  5.  یک دوم از سه هزار دیه بابت کبودی قدام مچ دست راست
  6. یک دوم از دو درصده دیه کامله بابت دامیه داخل پای راست

بعد می خواستم ببینم بجز این موارد بالا آیا طول درمانم جز اینا هست یا جداگانه محاسبه میشع این ها مفادم طبق  آخرین رای نهایی دادگاه داده شدع

با تشکر آز سایت خوب و مشاوره های عالیتان

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

در سال ۹۶

هر درصد دیه معادل ۲میلیون و ۱۰۰هزار تومان

هر هزارم دیه هم ۲۱۰هزار تومان می یاشد