در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با عرض سلام وخسته نباشید

برای بستن پرونده پزشک قانونی بعداز۲سال و۹ماه طول درمان گفتن هزینه ارش eراپرداخت کنید

خواستم ببینم ارشeدرپزشک قانونی به چه معناست

ممنون وسپاسگذارم.

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

طبق ماده 446 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 92 ارش به این صورت تعریف شده است : " ارش ، دیه غیرمقدر است که میزان آن در شرع تعیین نشده است و دادگاه با لحاظ نوع و کیفیت جنایت و تأثیر آن بر سلامت مجنیٌ علیه و میزان خسارت وارده با در نظر گرفتن دیه مقدر و با جلب نظر کارشناس میزان آن را تعیین می کند . مقررات دیه مقدر در مورد ارش نیز جریان دارد مگر اینکه در این قانون ترتیب دیگري مقرر شود " .