در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

خیلی ممنون

در متن حکم قاضی نوشته:

متهم موصوف را به پرداخت پنجاه درصد ازیکو نیم هزارم دیه کامل بابت کبودی ساق چپ وچهار پنجم ازیک سوم دیه یک پا بابت خرد شدگی استخوان درشت نی ساق چپ که بدون جوش خرده است وشش درصد دیه کامل بابت ارش آسیب نسج نرم ناشی از تعبیه ابزار ارتوپدی درساق چپ ومحدودیت حرکتی زانوی چپ ظرف مدت دوسال ازتاریخ وقوع جنایت باوصف پرداخت نصف دیه پس از یک سال درحق شاکی محکوم مینماید

 توی حکم نوشته پس از یک سال میخواستم بدونم بعداز مهلت بیست روزه اعتراض میتونیم مدارکو تحویل بگیریم وبه دفتر بیمه ارایه بدیم یاباید تاپایان یک سال صب کنیم؟

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

یکسال قید شده در رای صادره مهلت زمان پرداخت نیمی از دیه است نه دربافت مدارک

شما مبتونید پس از گذشت ۲۰روز مدارک رو جهت تشکیل پرونده خسارت به بیمه گر تحویل دهید