در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

اینجانب ب مدت 3 سال در یک پروژه عمرانی مشغول ب کار بودم و در برج 9 امسال اخراج شدم...شرکت فوق تا پایان سال با اداره راه قرار داد دارد و بنده نیز تا برج 8 سال 97 با این شرکت قرار دارم اما بنا ب دلایل شرکت اخراج شدم آیا مشمول بیمه بیکاری میشوم..
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

چنانجه اخراج شما به علت کاهش حجم کار، و یا اتمام بخشی از کار باشد، مقرری بیمه بیکاری قابل پرداخت نمی یاشد. اما اگر بعد از اخراج شما، به صورت همزمان فرد دیگری با شغل همتراز و مشابه به کار گرفته شود و یا اخراج به دلیل عدم تامین نقدینگی مالی از طرف واگذارکننده پیمان باشد، واجد شرائط دریافت بیمه بیکاری خواهد شد.