در بیمه بیکاری توسط (160 امتیاز)

یکی ازشروط دریافت بیمه بیکاری توسط سازمان تامین اجتماعی این است کهبیمه شده قبل از بیکار شدن حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.

اگرکارگری نزدکارفرما6ماه سابقه کارداشته باشدوکارفرمانیزکارگرخودش رودرطول6ماه سابقه کاراصلابیمه نکنه ودرصورت شکایت کارگربه اداره کاروثبت

6ماه بیمه دررای هیات تشخیص برای کارگردرصورت پرداخت6ماه بیمه توسط کارفرمادراین حالت بیمه بیکاری به کارگرمیرسه یانه؟

1 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)

سلام بله در اینصورت حتی با گذشت 30 روز مهلت قانون بیمه بیکاری، پس از واریز حق بیمه  و جریمه حق بیمه توسط کارفرما می توانید برای دریافت بیمه بیکاری اقدام نمایید

اطلاعات تکمیلی در:

شرایط بیمه بیکاری

آیا افرادی که قرارداد کار معین دارند می تونن از بیمه بیکاری استفاده کنن ؟