در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام در حال حاضر حداکثر سود بیمه عمر چند درصد است.دیروز دو نفر آمده بودن در مغازه مون برای ثبت نام بیمه عمر می گفت سودش از 20 تا 22 درصد هست تازه در صورت بروز حادثه دیه هم پرداخت میشه ولی روی کارتشون نوشته بود کارگزاری بیمه مرکزی و برای همه بیمه ها ثبت نام می کنند آیا اوضاع مشکوک نیس؟
2 پاسخ
توسط (1,960 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام و درود به شما عزیز بزرگوار

در جریان نمایندگان فروش بیمه کارگذاری ها دارای مجوز از بیمه مرکزی بوده و این کارگزاران با شرکتهای بیمه قرارداد دارند و از این باب مسئله نیست.

اما در خصوص سود فنی علی‌الحساب تضمینی خدمتتون عرض کنم حداکثر سود در حال حاضر16درصد میباشد.