در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در حال رانندگی در خیابان‌ داخل شهر بودم که بعد از رد شدن از گذر گاه عبور عابر پیاد ۱۵۰ متر نهایت ۲۰۰متر  جلوتر از گذر گاه با عابر پیاده ای که وسط خیابان با موبایل خود کار میکرد تصادف کردم.که مقصر من شدم.حالا تقریبا ۱۵۰ متر اونور تر پیاده رو بود و این طرف از عرض خیابان رد میشد و از گذر گاه پیاده استفاده نکرد مقصر صد درصدی کیست؟

راستی بیمه هم دارم اگه من مقصر باشم چیکارم میکنن زندان میرم ؟ممنون میشم کمی توضیح بدید
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در تصادف میان خودرو و عابر پیاده، تحت هر شرایطی راننده مسئول است. این مسئولیت تام است و راننده مسبب حادثه موظف به پرداخت غرامت زیاندیده است.

تمامی غرامت های مربوطه در صورت داشتن بیمه شخص ثالث را بیمه می پردازد و از جنبه عمومی جرم (وارد اوردن خسارت جرحی به مردم ) راننده مسبب را جریمه ای مادی می نماید که 1 یا چند درصد دیه متعلقه است.

از بابت پرداخت جریمه نقدی، چون در تعهد بیمه گر نیست، یک ضامن کارمند یا روش دیگری استفاده می شود و به هیچ عنوان نیاز به زندان نیست.