در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من با ماتور به یکی ا زچاله های اسفالت شهرداری افتاده و دچار مصدومیت از ناحیه سر شده ام گواهینامه هم دارم ودرکروکی۵۰. ۵۰ زدند ایابه من دیه تعلق میگیرد.
چگونه
متوانم از بیمه موتور هم دیه بگیرم. با تشکر
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

اگر بيمه نامه شما بعد از ٢٩خرداد ٩٥ تمديد شده باشد ميتوانيد ٥٠ درصد را از محل اعتبار بيمه نامه شخص ثالث و حوادث راننده دريافت نماييد و مابقي را از بيمه مسوليت شهرداري دريافت كنيد