در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام خسته نباشید بند ۶۰ سال سن دارم و درحال حاضر ۱۸سال سابقه بیمه تامین اجتماعی الان شرایطم طوری هست که توان کار کرد رو ندارم ببخشید میشود خودم رو باز خرید کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید از چه طریقی بند اقدام کنم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما میتوانید با۶۰سال سن و۱۸سال سابقه بازنشسته شوید ولی اگر شما بتوانید دو سال دیگر حق بیمه بپردازید حقوقتان کامل میشود