در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سوال بنده این است که اگر من با هفت سال سابقه بیمه اختیاری بخواهم باز خرید کنم امکانش هست ؟ به عبارتی دیگر اگر من بخواهم این هفت سالی که  حق بیمه اختیاری را دادم بخواهم بخاطر شرایط مالی ضعیفم انصراف بدم حق بیمه به من تعلق می گیرد یا اینکه هر چی حق بیمه دادیم  هیچ می شود ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورتی که به سن بازنشستگی رسیده باشید با پرداخت 3 سال دیگر می توانید مستمری برابر 10 روز کار دریافت نمایید در غیر اینصورت خیر نمی توانید از این سابقه استفاده نمایید یا حق بیمه مربوطه را باز پس گیرید

اطلاعات تکمیلی در:

شرایط بازنشستگی

بازخرید سوابق بیمه تامین اجتماعی