در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من در اثر واژگونی موتور دچار شکستگی فک شدم و برای دریافت خسارت راننده مقصر  در کلانتری تشکیل پرونده دادم وکروکی و سایر مدارک را تکمیل کرده و کلانتری هم پرونده را به دادسرای راهور فرستاده وپزشک قانونی به من طول درمان داد و فقط نظر اولیه را داد که هنوز مهلت مراجعه  نهایی پزشک قانونی نشده،من دیروز رفتم از دادسرای راهور پرونده را پیگیری کنم که از  دفتر بازپرسی راجع پرونده سوال کردم گفت پرونده منع شده .خواستم بدونم منع خورده  یعنی چی آیا پرونده دیگه قابل پیگیری نیست؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

پرونده شما بدلیل عدم انتساب حادثه به وسیله نقلیه دیگری منع تعقیب خورده . یعنی چون طرف دیگری در وقوع این حادثه نقشی نداشته پرونده از رسیدگی خارج شده است .

ضمنا برای گرفتن دیه راننده مسبب حادثه نیازی نیست به دادسرای دادگاه کیفری دادگستری مراجعه کنید