در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام من سال 96 تصادف کردم و بینیم اسیب دید که تو نامه پزشکی قانونی نوشتن اسیب نسج نرم بینی و من قبلا بینیمو عمل زیبایی کردم ولی الان انحراف پیدا کرده و انگشت شصت دستم شکسته و ناخنش بخیه خورده میشه مبلغ دیه  رو بگین و اینکه دادگاهم سال 97 افتاده با نرخ جدید حساب میشه؟
4 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

میزان دیه و ارش در وابسته به معاینه دقیق و کارشناسی است و تنها مرجع قانونی تعیین میزان آسیب و دیه و ارش مرتبط با آن، پزشکی قانونی است.

پس منتظر باشید تا پزشکی قانونی میزان دیه را مشخص کند چرا که هیچ شخص دیگری دخالت در این امر ندارد.

اما از لحاط پرداخت، بیمه گر باید با ترخ روز دیه را پرداخت کند.