در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

فرزند اینجانب سال89متولد شد.ومتاسفانه بدلیل قصورپزشکی هنگام تولددچارفلج معزی شدیدشدوپس از چهارسال تحمل رنج وسختی سال 93فوت شد.ما دراین مدت  چهار سال علاوه بر صدمات ولطمات روحی شدید ازلحاط مالی هم بسیار درمذیقه قرارگرفتیم چون ازکاروزندگی زده بودم وبار مالی وخرج زیادروی دست ما قرارگرفته بود.حال بعد ازقطعی شدن حکم دادگاه دیه رو میخوان واریزکنن ومیخواستم بدونم مخارج وفاکتور های پزشکی وهمچنین ازکار افتادگی های اینجانب که حقیقتا زیاد هم بود قابل پیگیری هست یانه...ممنون
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)

با سلام تمامی زیان  احنمالی علاوه بر دیه قابل طرح مطالبه و طرح دادخواست است ، همچون هزینه های پزشکی لکن ازمطالبه  کارافتادگی شما مستلزم اثبات میزان تاثیر این آسیب بر  کارافتادگی شما است . با این حال لازم است در این خصوص از حضور وکلا مجرب و متخصص در این حوزه استفاده کنید.