در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام 4 روز پیش پدرم و ماشین زد سمت چپ ران پاش ترک برداشته مقصر هم طرف مقابل هست الان دیه شامل میشه اگه بشه چقدر شامل میشه بعد از این ترک در بدنش زخم هایی هست که در اثر برخورد به زمین به وجود امده اینو هم بگم عمل نشد ولی 2 ماه نمی تونه راه بره الان اخرش چی میشه؟ممنون از پاسختون.
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما و پدر محترمتون دارم

برای تعیین دقیق تر میزان دیه باید به پزشکی قانونی مراجعه کنید.

مع الوصف با توضیحاتی که شما دادین من فقط دیه ترک خوردن استخوان ران رو عرض میکنم ۸درصد دیه کامل معادل ۱۸میلیون و ۴۸۰هزارتومان مابقی جراحات هم دیه دارند و زبان تفسیر و ترجمه ان پزشکی قانونیست