در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
سلام پدرم ده سال حق بیمه صندوق روستایی پرداخت نموده و 62 سال سن دارد آیا با قانون جدید مجلس سال 97 بازنشست می شود و میزان حقوق ایشان چقدر خواهد بود
1 پاسخ
توسط (900 امتیاز)
با سلام
اینکه در سال 96 در مجلس قانون بازنشستگی پیش از موعد مقرر با 10 سال سابقه بیمه و داشتن 60 سال را تصویب کردند درسته، اما برای اجرایی شدن این قانون نیاز به تایید شورای نگهبان می باشد که فعلا شورای نگهبان این قانون را تصویب نکرده پس در نتیجه وقتی قانونی توسط شورای نگهبان تایید نشود اجرایی نمی شود پس پدر شما با این شرایط فعلا نمیتواند بازنشسته شود فعلا با شرایط موجود بهترین گزینه برای بازنشستگی، داشتن 65 سال سن و حداقل داشتن 15 سال سابقه بیمه در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر می باشد.
ببینید در بازنشستگی های پیش از موعد مقرر حقوقها بر اساس سنوات سابقه می باشد.
یعنی اگر پایه حقوق پدر شما در سال 97 ، سطح آخر این بیمه که 900 هزار تومان می باشد از این 900 هزار تومان اگر بخواهد با قانون 10 سالش بازنشسته شود حقوق 10 روز از این حقوق را خواهد گرفت.

900 هزار تومان برای داشتن 30 سال سابقه بیمه تعریف شده است که برابر با 30 روز حقوق کامل یک ماه در سال 97 می باشد که با تقسیم کردن این 900 هزار تومان به 30 میتوانید حقوق یک روز را بدست آورده و سپس آن حقوق یک روز را ضربدر مثلا 10 سال سابقه ای که دارید بکنید تا حقوق دریافتی 10 سال سابقه بیمه را برای سال 97 بدست آورید.