در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
با سلام.

 در خصوص رایی که از هیات حل اختلاف صادر شده و در رای اعلام شده که کارفرما در جلسه حضور نیافته و رای صادره غیابی است. آیا کارفرما میتواند درخواست واخواهی نماید؟( البته کارفرما جلسه اول حضور داشت و لایحه نیز ارایه نمود اما جلسه دوم حضور نداشت که رای صادر گردید)
1 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)
سلام

وقت بخیر

مستند به آیین نامه دادرسی کار و نیز قوانین مربوط به رسیدگی به شکایات کارگری و کارفرمایی در مراجع حل اختلاف وزارت کار ، دادنامه های صادره قابل واخواهی نبوده و صرفا دادنامه تشخیص با تجدید نظرخواهی در هیات حل اختلاف و دادنامه حل اختلاف با اعتراض طرفین در دیوان عدالت اداری قابل رسیدگی مجدد خواهد بود .

موفق باشید