در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

شرایط کاری اینجانب بصورت روزانه 12 ساعت کار  یک هفته صبح یک هفته شب و یک هفته استراحت می باشد که در حال ماموریت و کار در پروژه هستم آیا به یک هفته استراحت من حق ماموریت تعلق می‌گیرد یا خیر؟ لطفا در صورت امکان بند قانونی آن را نیز اعلام بفرمایید

باتشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اگر محل کار با قرارداد منطبق باشد و درجایی که مشغول میباشید جز تعهدات کار تعریف شده باشد ماموریت معنایی ندارد اما اگر بعنوان مامور در جای دیگری مشغول بکار شده اید کل مدت حضور ماموریت باید تعلق بگیرد مگر اینکه مدت استراحت در محل کار حاضر نباشد