در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام.اول اینکه چرا تو بیمه نامه ( پاسارگاد ) سود ریاضی و تضمینی را چاپ میکنه؟دوما چرا تو پرتابل بیمه وقتی کد بیمه را میزنم،سود مشارکت را 19 درصد نشون میده و میگه با این سود نهایتا 500 م تومان تعلق میگیره.در صورتی که تو تبلیغات سود 20 درصد را یک میلیارد اعلام میکنن؟
1 پاسخ
توسط (1,960 امتیاز)
سلام و درود دوست عزیز

نرخ سود تضمینی در تمام بیمه نامه های قبل تاریخ شهریور سال95با سود تضمینی 18درصد صادر شده و بیمه نامه که قبل از تاریخ آذر 94صادر شده ستون سود پیش بینی بیست درصد در کنار سود تضمینی داشته اند و سود نوزده درصد این بیمه نامه ها مربوط به سپرده گذاری بوده.

در آذر سال94بیمه مرکزی طبق بخشنامه اعلام کرد ستون سود پیش بینی بایستی حذف و فقط جداول باید سود تضمینی و فنی اعلام کنند تا مشتری براساس سود فنی بیمه خریداری نماید.

واز این تاریخ به بعد بیمه نامه ها صادره با دو ستون بازخرید و سود فنی صادر شده اند.

و شما در بیمه پاسارگاد سود دوران مشارکت دارین که در پایان قرارداد به سود فنی تضمینی شما اضافه میشود.

و در واقع با احتساب جمع نزدیک به همون مبلغ شما دریافت خواهید کرد البته سود تضمینی برابر مقررات بیمه مرکزی و سود دوران مشارکت براساس شرایط شرکت بیمه اعلام خواهد شد.

بیمه نامه که شما اعلام کردید همچنان سود تضمینی زمان صدور براش حاکم است و در پایان قرارداد قابل پرداخت است. سود مشارکت لیست درصد اعلام شده در حال حاضر.

موفق باشین