در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
آیا بیمه عمرپاسارگادبعدازسقوط‌نظام ایران اسلامی به‌هر دلیل مثل جنگ یا انقلابی دیگر،توان‌واعتبار پرداخت پول وبیمه سپرده گذار رادارد.بعد از رهبری زیر نظر چه ارگانی خواهد بود!!؟

با تشکر.
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

همونطوری که میدونید ضمانت تعهدات بیمه عمر را بیمه مرکزی به عهده میگیره و بیمه مرکزی مثل بانک مرکزی زیر مجموعه وزارت اقتصاد هستش و همونطوری که بعد از پیروز ی انقلاب شرکتهای بیمه  امریکایی از ایران رفتن و تعهدات اونها را بیمه مرکزی پرداخت کرد و همونطوری که پولهای قبل از انقلاب دست مردم بود و بانک مرکزی مسئول تعویض اونها بود این اطمینان را داشته باشید که اگه اتفاقی هم بیفته باز سپرده و تعهدات بیمه عمر شما سرجاش خواهد بود و از بین نمیره