در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
تو سایت تامین اجتماعی سابقه بهمن و اسفند من رد شده اما حقوق واریز نشده ایا واریز میشود؟

البته ماه قبل واریز نشد رفتم یک برگه گرفتم از اداره کار تحویل شعبه دادم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سلام

عدم واریز میتواند به دلیل بازرسی باشد و عدم حضور شما در زمان بازرسی در منزل به منزله قطع مستمری بیمه بیکاری میباشد با مراجعه به شعبه دلیل واریز نشدن را جویا و اگر بابت بازرسی قطع شده باشد درخواست مجدد بازرسی را به شعبه ارایه نمایید تا مجدد بازرسی صورت پذیرد