در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
با سلام  درتاریخ 96/12/14 تامین اجتماعی نامه ترک کاربازنشستگی ام رو گرفتم برای اعلام زمان بازنشستگی

هنوز حقوق بازنشستگی برای من محاسبه نشده وبرایم مبلغ حقوق بازنشستگی مهم است (چون با 27 سال دارم بازنشسته میشم و امکان ادامه کاردارم) اگر حقوق بازنشستگی را محاسبه کردن و اون چیزی که مد نظرمن است نبود آیا راه برگشت به کار است ؟ و مراحل آن چیست؟

با تشکرمقدم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

اولا بصورت تقریبی نرخ حقوق را میتوان استعلام نمود و به شما اعلام گردد اما اگربعد از بازنشستگی مبلغ حقوق چیزی که مد نطر شما نباشد میتوانید ضمن انصراف و ابقا مجدد بکار نسبت به بیمه پردازی خود اقدام و در موعد مورد تصمیم خود مجدد درخواست بازنشستگی رو به شعبه ارایه نمایید چون سوابق شما کمتر از35 سال میباشد اشتغال مجدد برای شما میسر وامکان پذیر میباشد