در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
كارشناس اتاق عمل هستم، از تير ٩٥ تا بهمن ٩٦ توى كلينيك به صورت ساعتى كارميكنم( چون طرح نرفتم و مدركم ازاد نيست) ولى كارفرما بيمه نكرده ،ميخوام بدونم ميتونم حقمو بگيرم؟ و اينكه حق بيمه رو چجوري حساب ميكنن؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

طبق ماده 87 آیین دادرسی کار اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی بر عهده کارگر است، لذا در صورت وجود مدارک و دلایل کافی میتوانید از کارفرما بابت عدم واریز حق بیمه طرح دعوا نمایید.

 پرداخت حق بیمه ماهانه به نسبت جمع ساعات کار انجام شده در ماه صورت میگیرد