در لیست بیمه توسط
آیا نام آن دسته از کسانی که براساس قرارداد ساعتی کارمی کنند  هم باید در لیست حق بیمه درج شود؟
3 پاسخ
قبل توسط (26,280 امتیاز)

بهترین پاسخ
با توجه به اینکه حسب مواد 32 و 111 قانون تأمین اجتماعی در هیچ موردی سازمان نمی تواند حق بیمه را کمتر از میزان حق بیمه به ماخذ حداقل دستمزد روزانه مصوب شورایعالی کاردریافت و تعهدات قانونی را کمتر از حداقل دستمزد روزانه پرداخت نماید، کلیه کارفرمایانی که کارگر یا کارمند مشمول قانون تامین اجتماعی در استخدام یا در اختیار دارند، صرف نظر از نوع قراردادکار و ترتیب استخدام و نحوه پرداخت مزد یا حقوق ، موظفند صورت مزد و حقوق فوق العاده شغل و مزایای مشمول کسر حق بیمه کارکنان خود را صرف نظر از ساعات کار و بر مبنای روزهای کارکرد واقعی در موعد مقرر به واحدهای مربوطه سازمان ارسال و حق بیمه متعلقه را پرداخت نمایند. لذا افراد که دارای قرارداد ساعتی هستند نیز می بایست در لیست بیمه رد شوند.
توسط (330,690 امتیاز)

سلام کارفرمایان مکلفند طبق ماده ٣٢ قانون تامین اجتماعی لیست و حق بیمه افراد شاغل در کارگاه را فارغ از ساعات حضور در کارگاه به صورت روزانه و با رعایت حداقل و حداکثر دستمزد سال جاری به شعب تابعه ارسال و پرداخت نمایند.

اطلاعات بیشتر:

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی