در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
باسلام و احترام .پزشک قانونی بهم گفت بعد از شش ماه باید ازشکستگیها(فک ،گونه ،کتف)مجدد عکس بگیرم.آیا عکس معمولی یا سی تی اسکن مدنظراست؟برای جراحتهای دامیه وحارصه که روی صورتم مانده آیا دیه مستقل منطورمیشه ودیه آن چقدراست؟باتشکر
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شمادارم

بسته به نظر پزشک قانونی و برای تشخیص دقیق تر آسیب های وارده گرافی یا سی تی اسکن تجویز میشه

هر حارصه در سر و صورت ۱درصد دیه کامل معادل ۲میلیون و۱۰۰هزارتومان

هر دامیه در سر وصورت ۲درصد دیه کامله و معادل ۴میلیون و ۲۰۰هزارتومان میباشد